Laatste nieuws..

 

WandelWol

 

foto Wandel Wol

 

Lees meer!

 

Vergoedingen

Wilt u weten of u verzekerd bent voor de behandelingen?

Kijk dan op www.loop.nl!

 

Zilver Sokken

Zilver in sokken? In de verzorging wordt zilver al vaker toegepast. Denk aan bijvoorbeeld de branddeken, waterfilters. Nieuw is echter de toepassing in de sok!

Lees meer!

 

Sandalinos

Ontwerp eigen slipper op maat!

www.sandalinos.nl

Klik dan hier!

 

Plan hier uw Afspraak

klikhier

Ons Team

 RenedeWijsePerson2

 

Rene de Wijse

Na ruim 16 jaar in een speciaalzaak schoenen te hebben verkocht, ben ik in 2001 na een 4-jarige opleiding, mijn eigen praktijk voor podologie, podoposturale therapie, kinder- en sportpodologie in Millingen aan de Rijn gestart. Inmiddels werk ik ook op locatie bij huisartsen en therapeuten in Oosterhout (gemeente Nijmegen) en Zutphen.

Naast individueel vervaardigde correctiezolen maak ik tevens ortheses ten behoeve van teenafwijkingen en geef ik advies over schoenen en schoenaanpassingen. Als registerpodoloog B ben ik HBO-geschoold en aangesloten bij de Stichting Loop en Podozorg!

Rene is werkzaam op alle locaties.

 RoyNieuwe

Roy Gieling

Mijn naam is Roy Gieling en ik ben geboren en getogen in Didam. In 1996 ben ik afgestudeerd als Podotherapeut aan de Fontys Hogeschool te Eindhoven.

Vanaf 1997 tot januari 2017 heb ik praktijken gevoerd in Ede en omgeving.  Op dit moment werk ik als freelancer voor de Podozorggroep waar ik spreekuren heb op verschillende locaties. Daarnaast ben ik werkzaam als docent aan de academie voor Podologie. 

Door iedere dag ergens anders te werken geeft mij dat een enorme boost en plezier in mijn werk. Op de maandagen in de oneven weken werk ik in Lent en op de vrijdagen in de oneven weken werk ik in Zutphen in de praktijk van René de Wijse Podologie. 

Ik hoop u graag een keer te mogen begroeten om samen te kijken wat ik voor u zou kunnen doen.

 

 

 Lent2
 Lent
 
 Millingen ad Rijn
Millingen a/d Rijn
 
Oosterhout
Nijmegen (Oosterhout)
 
Zutphen
Zutphen
 

Bekijk onze

Privacyverklaring

Klachtenreglement