Laatste nieuws..

 

WandelWol

 

foto Wandel Wol

 

Lees meer!

 

Vergoedingen

Wilt u weten of u verzekerd bent voor de behandelingen?

Kijk dan op www.loop.nl!

 

Zilver Sokken

Zilver in sokken? In de verzorging wordt zilver al vaker toegepast. Denk aan bijvoorbeeld de branddeken, waterfilters. Nieuw is echter de toepassing in de sok!

Lees meer!

 

Sandalinos

Ontwerp eigen slipper op maat!

www.sandalinos.nl

Klik dan hier!

 

Plan hier uw Afspraak

klikhier

Het onderzoek

BehandelingHet onderzoek begint altijd met een gesprek om zo goed mogelijk na te gaan wat de oorzaak van de klachten is en welke problemen de klachten met zich meebrengen. Daarna volgt een voetonderzoek. Vervolgens worden er afdrukken van uw voeten gemaakt. Hierop is te zien welk voettype u heeft. Bijvoorbeeld hol- of platvoeten. Via een voetspiegel wordt het drukvlak van uw voeten vastgesteld. Er worden eventuele beenlengteverschillen opgemeten.

 

De Behandeling

Na het onderzoek wordt besloten wat voor u de beste therapievorm is. Na aflevering van de zolen volgt eventueel een afspraak voor een controlebezoek, omdat het kan zijn dat de zooltjes tussentijds aangepast moeten worden. Zodra u de Behandeling2zooltjes gaat dragen, en na iedere aanpassing, verandert ook de spierspanning. Dit kan leiden tot spierpijn die normaliter niet langer dan enkele dagen duurt. Om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken is het noodzakelijk dat u de zolen zoveel mogelijk draagt.

 Lent2
 Lent
 
 Millingen ad Rijn
Millingen a/d Rijn
 
Oosterhout
Nijmegen (Oosterhout)
 
Zutphen
Zutphen
 

Bekijk onze

Privacyverklaring

Klachtenreglement