Laatste nieuws..

 

WandelWol

 

foto Wandel Wol

 

Lees meer!

 

Vergoedingen

Wilt u weten of u verzekerd bent voor de behandelingen?

Kijk dan op www.loop.nl!

 

Zilver Sokken

Zilver in sokken? In de verzorging wordt zilver al vaker toegepast. Denk aan bijvoorbeeld de branddeken, waterfilters. Nieuw is echter de toepassing in de sok!

Lees meer!

 

Sandalinos

Ontwerp eigen slipper op maat!

www.sandalinos.nl

Klik dan hier!

 

Plan hier uw Afspraak

klikhier

Rene de Wijse Podologie

WandelWol - De oplossing bij blaren en voet-ongemak

Het antidruk-product van WandelWol bestaat uit een hybride melange van 100% schapenwol; zonder chemische toevoegingen of bewerkingen. Het materiaal is zacht en bevat lanoline (wolvet).

WandelWol antidruk-wol is door zijn natuurlijke afkomst biologisch afbreekbaar.

Het wol absorbeert transpiratievocht en ventileert. De wol zorgt door zijn thermische werking voor warme voeten in de winter en verkoelt in de zomer. Het verzacht ontstane blaren en voorkomt blaarvorming.

Ook wordt WandelWol antidruk-wol ingezet bij wintertenen en hielspoor, het werkt niet genezend, maar houdt de warmte bij de tenen welke zijn aangedaan en verzacht de drukpijn bij het lopen. Het werkt druk-ontlastend en is een behoud voor teennagels en voeten.

WandelWol antidruk-wol is geschikt voor wandelaars, sporters, shoppers en mensen met weinig vetpolster onder de voet. Daarnaast helpt het tegen koude voeten, pijnlijke likdoorns tussen of rondom de tenen en bij een branderig gevoel onder de bal van de voet. Het is ook geschikt ter voorkoming van traumanagels bij het sporten of bij lange afstandswandelingen.

wandelwol

 Lent2
 Lent
 
 Millingen ad Rijn
Millingen a/d Rijn
 
Oosterhout
Nijmegen (Oosterhout)
 
Zutphen
Zutphen
 

Bekijk onze

Privacyverklaring

Klachtenreglement